U našoj dosadašnjoj karijeri imali smo prilike da, pored raznih državnih institucija i privatnih kompanija, obezbeđujemo brojne manifestacije (koncerte, skupove) kao i poznate ličnosti.

U nastavku slede neke od naših referenci:

  • film 87
  • exir festival
  • holiday inn
  • henkel
  • mercedes benz

PREPORUKE KLIJENATA

U dosadašnjem radu TRAG Security ima veliki broj nagrada i priznanja za rad u oblasti pružanja usluga obezbeđenja i zaštite.

Veliki broj zadovoljnih klijenata je kroz pismo preporuke ocenio našu kompaniju kao profesionalnu i kvalitetnu.

Gordana Brasić, Generalni direktor

Henkel Srbija


Ovim potvrđujemo da je  Henkel Srbija, Ul. bulevar oslobođenja 383, Beograd, zadovoljni korisnik usluga kompanije Trag Security iz oblasti obezbeđenja poslednjih 7 godina, tačnije od 2008. godine. U ime kompanije Henkel mogu da potvrdim da se Trag Security u svim poverenim poslovima pokazao potpuno pouzdano, ažurno, efikasno i kvalitetno. Kompanija Henkel je posebno zadovoljna njihovim efikasnim timom sposobnim da u svakom trenutku za nas pronađe najpovoljnije i najbrže rešenje. Iz svih gorenavedenih razloga Trag Security preporučujemo svakom pojedincu ili firmi koja očekuje ozbiljan, profesionalan i efikasan pristup u pružanju usluga obezbeđenja i zaštiti objekata, fizičkih lica i imovine.

Jason Kyle

Red Hot Chilly Peppers


I really don't know how to thank your guys.-sorry we did not meet-and I make sure to talk all the things over with exit. You guys did more than expected.....see ya and thanx again from all of us....

Petr Říha, Šef konzularnog odeljenja

Ambasada Češke republike


Poštovana gospodo, nakon devet godina naše saradnje sa Vama, želimo ovim putem da Vam zahvalimo na izvanrednoj saradnji na poslovima bezbednosti zgrade naše Ambasade. Vaše preduzeće nam je pomoglo da nivo bezbednosti zgrade Ambasade Češke Republike podignemo na zavidan nivo. Želimo naglasiti da smo izuzetno zadovoljni, kako profesionalnošću neposrednih izvršilaca, tako i saradnjom sa pratećim strukturama vaše firme. Nadamo se da ćemo nastaviti saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Karl Durocher, CFO

Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora d.o.o.


Kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora d.o.o., Omladinskih brigada 33, Novi Beograd, ostvarila je 15 godina uspešne poslovne saradnje sa kompanijom TRAG Security d.o.o.Save Jovanovića br. 5, Voždovac Beograd. Saradnja se odvijala u oblasti pružanja usluga fizičko - tehničkog obezbedjenja objekata, imovine i lica u objektima u sedištu Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora d.o.o., Omladinskih brigada 33, Novi Beograd i u Truck centru, Industrijska zona bb, Krnješevci. Kompanija Trag Security d.o.o. je, za vreme naše saradnje, pružila visoke standarde profesionalnosti i kvaliteta u svom domenu, kako neposrednih izvršilaca tako i samog rukovodstva. Veliko nam je zadovoljstvo da kompaniju Trag Security d.o.o. preporučimo zainteresovanim klijentima.